esmaspäev, 19. märts 2012

Mõned päevad on toredamad kui teised:)

Homme saab meie Sebastian 6aastaseks. Suur poiss juba, eksole? Kuna Arvo sõidab homme hommikul kell 6 ära, siis me olime sunnitud tegema sünnipäeva täna. Sebastian arvab, et see tegelikult on tore, sest tal on siis nagu kaks päeva sünnipäev. Talle muidugi meeldiks, kui saaks kaks päeva kingitusi ka, kuid sellega läheb veidi keeruliseks. 


Te ei kujuta ette, mis näoga Sebastian hommikul oma uut ratast vaatas. Ta tegelikult teadis juba ammu, et ta saab ratta, sest me ei saanud talle sedasorti üllatust teha. Tema ju arvab, et kingitus = LEGO, kuid sel korral oli ratast rohkem vaja. Tal oli ratta üle väga hea meel, kuid selle asja suurus hirmutas ta alguses  ära. Vaatas nõutult ja ei teadnudki, mida üldse kosta. Õnneks võttis Robin juhtimise üle ja tegi temaga rattatutvust. Õhtuks on olukord selline, et ta käib ratta otsa ronimas ja ei karda seda enam. Ma tegelikult usun, et ta saab selle rattaga sõitmisega kenasti hakkama. Natuke on vaja lihtsalt harjutamist ja esmasest hirmust üle saamist.


Kuna Sebastian kooki ei söö, puhus ta küünlaid ära vanilje jäätise pealt. Kuskil ei ole ju kirjas, et küünlaid võib panna ainult koogi või tordi peale - täpselt sama hästi põlevad need ka jäätise peal. Ta arvas, et ta saab kogu jäätise üksi ära süüa ja polnud sellest üldse vaimustuses, et peab seda teistega jagama. Lohutuseks sai ta veerandi jäätisest endale:) PS. Vanilje jäätis on ainuke piimatoode, mida ta sööb (ta ei söö ei kohukesi, kohupiima, jogurtit, juustu, võid; ei joo piima ega keefiri). 

Liisu tõi ikka LEGO ka:)

Sebastian ei taha, kui korraga on palju inimesi, seetõttu oli inimesi vähe ja põhiliselt ainult need, kes ka muidu tema elus olemas on. Ta ütles tegelikult, et tore oleks, kui inimesed paneks kingitused ukse taha ja läheks ise ära, aga no nii hästi tal ka ei läinud:D Õnnesoove ta muidugi vastu ei võtnud ja kätt suruda ka ei lasknud, kuid päris välja ka kedagi ei visanud. Ja vihase häälega "aitäh" ütles ka. Minu arvates täitsa tubli poiss!
Iss küsis just Sebastianilt, et kas talle meeldis tema sünnipäev. Vastus oli jah. Ja see ongi ju põhiline. Igatahes me soovime oma poiskale kõik väga palju õnne ja kannatlikku meelt avastamaks uusi asju. Me oleme talle kõik alati olemas:)

3 kommentaari:

  1. Palju, palju õnne Sebastianile sünnipäevaks! :)
    ...ja kui ma hästi mäletan, siis oli ka Sul endal mõned päevad tagasi sünnipäev, Ennike (ma loodan, et mu mälu mind nüüd ei peta :))... palju õnne ka Sulle tagant järele :)
    Päikselist kevade algust teie perele!

    VastaKustuta
  2. Aitäh, aitäh, aitäh! Ja Gerli, Sinu mäluga on kõik väga hästi. Minul oli 14. märts sünnipäev:) Seega - me Seebuga täname õnnesoovide eest!
    Ma soovin teile ka kaunist kevadet, sest just täna hommikul 7.14 see algaski. Sebastian on täieõiguslik kevadelaps:)

    VastaKustuta