esmaspäev, 21. mai 2012

Äiapapa koduloom

Ma olen juba sada korda hoogu võtnud, et ma lähen maale äiapapa "lemmikut" pildistama, aga kuidagi ei tule välja või on vale fotokas kaasas või pole lemmarit kodus. Igatahes - täna see juhtus, et ma sinna sattusin, täiesti sobival ajal, loom oli kodus ja fotokas oli õige. 


Äiapapa ütleb igal varakevadel, et ta paneb sellele pesale puldiga pommi, sest tal on neist rajakatest k-õ-r-i-n-i. Ta ei salli neid, sest need roojavad seal tema elektriliinide peale ja vihmaga võib kurepesa elektrilühise tekitada ja alajaam lülitab end välja. Kuna Eestimaa suvi on kõike muud, kui ilus ja päikesepaisteline, siis vihma eriti oodata pole vaja ja elektrikatkestusi ka mitte. Pomm on tal siiani panemata:D


Sel ajal, kui Arvo ja Sebastian papsiga poes käisid, püüdsime meie Robiniga kurge pildistada. Kuna viimane istus kenasti pesal, siis Robin tegi koledat häält ja sõimas kurge selle eest, et ta on üks loll loom, kes ei oska üldse poseerida ja et tal on sellest jamast kõrini ja üldse - võtku viimane end kokku ja ajagu tiivad kenasti laiali, sest tal on sellest pesa vahtimisest k-õ-r-i-n-i!
Vähemasti oli sõnakuulelik lemmikloom:D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar