reede, 14. detsember 2012

Piparkoogitegu Varbolas

Meil oli neljanda klassi piigadega kokku lepitud, et täna on just see hea päev, kui me teeme piparkooke. Tegu on ju ikkagi jõulukuuga ja vaheajani on jäänud täpselt üks ja ainus viimane nädal, siis no mis sa seal tunnis ikka nii väga ära teed? Ikka piparkooke:)


Meil on IV klassis ainult kom tüdrukut. Õigem oleks isegi öelda, et meil on III-VI klassini poisteväe seas ainult kolm tüdrukut ja seetõttu peame me neid kohe eriti hoidma. 
Ma ei tea ühtegi last, kellele ei meeldiks piparkooke teha ja seetõttu pole midagi imestada, et Rait meie sekka sattus ja järgmise tunni alguse kellagi tähele ei pannud :D


Ma peaksin olema juba harjunud, et miski ei suju plaanipäraselt. Nimelt oli minu klassis pliit otsustanud, et ta ei taha meiega koostööd teha ja ausaltöeldes, kui köök poleks abistanud, oleks tüdrukud pidanud piparkoogid toorelt ära sööma . Mingi osa taignast nad pistsid naguniigi nahka, mis minule jääb täiesti arusaamatuks, kuid kas nad oleksid jaksanud kilo tainast toorelt ära süüa  - küsitav. Siinkohal pean tänama ametlikult Silveri ema, kes meile taigna andis:) Ise tehtud hästi tehtud:)

Peale piparkookide tegi Rait, kes III klassist oli täna üksinda esindatud,  eriti ilusa töö lumememmega, mis kaunistab nüüd meie kunstiklassi ust. 


Jõulud hakkavad tulema.... Ma kohe tunnen seda. Kalender näitab ka, aga see ei ole oluline. Tunne on oluline.
Tehke piparkooke!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar