neljapäev, 20. märts 2014

Pühajärve SPA

Mul oli sünnipäev. Ja arsti päev. Ja võistluste päev. Kõik need erinevad päevad sattusid kolmpäevaku sisse:) Ja juhtumisi kaks nendest päevadest Lõuna-Eesti kanti. Sellised kompotid sunnivad inimesi mõtlema välja, kuidas ei peaks sõitma iga päev Eesti ühest otsast teise, sest see on meeletu ajakulu. Mitte, et meil aega ei oleks... Nii me ühendasimegi kõik vajaliku ja möödapääsmatu meeldivaga ja nautisime perepaketti Pühajärve SPAs. 
Oleme seal korra varemgi käinud ja väga rahule jäänud. Sel korral oli kõik veel parem ja rahulolu tekitav. Hotellituppa minnes tabas meid esimene meeldiv üllatus - tuba oli kahetoaline. Oleme harjunud elama avaras kodus ja mul oli siiralt hea meel, et meil oli selline tuba, kus oli hingamisruumi ja liikumisruumi kõigile. Isegi jalgpalli sai mängida (ema villased sokid kokkurullitud palliks).  
Nauditavaid asju oli mitmeid:
soolakmber,


Tornikohvik,


bowling,


jalutuskäik,

Võrratu valgusti


noolemäng,


õhtusöök pubis.



Loomulikult oli palju ujumist, natuke lauamänge, väike näputöö ühe väikese selli väravavahipluusile ja võrratud toidud, millest Sebastian ei arvanud midagi. Olime sunnitud teda kostitama õhtuti pubis friikartulitega, sest ta ei leidnud suures buffelauas ühtegi asja, mida ta oleks söönud. Peale hommikusöögi, mis koosnes viilust saiast ja kahest viilust singist. Ma karmi emana muidugi tõstsin talle ette ikka. Näiteks ahjukartuleid ja liha, aga kui ta oli mõned öökimishääled kuuldvale lasknud, ma loobusin. Ei olnud meist kellelgi vaja, et ta oksendaks sellel ajal, kui teised inimesed üritavad toituda. 

Natukene kõver, kuid siiski oma :)
Tore oli. Tegelikult oli isegi nii tore, et oleks võinud veel natukene aega olla :) Koduigatsus veel ei tulnud peale, kuid Seebul olid võistlused Võrus ja nii sai tore selleks korraks otsa. Ja kodus ootasid muidugi kassid. Siinkohal tänud Ailenile, kes meie äraolekul kaks korda päevas käis Sassile rohtu andmas. 

Ja ta PALUS MIND OMA NAISEKS... Peale peaaegu 15 aastat katseaega :) Igaüks võib edasi mõelda ise, kui õnnelikuks see mind tegi :) Sellest paremat sünnipäevakinki ei ole ma mitte iialgi saanud :) MITTE IIALGI!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar