esmaspäev, 10. märts 2014

Talveliiga 2013/2014


Talveliiga on Eestis juba kolmandat hooaega Harju Jalgpallikooli poolt korraldatav turniiridesari, mida viiakse läbi  talvistes tingimustes ning mis koosneb kokku 4. etapist. Esimene etapp oli oktoobris ja viimane ehk neljas eile. 
Treener Kaido oli registreerinud 2006 aasta Raplamaa jalgpallikooli koondvõistkonna ka antud võistlustele EL alagruppi. Turniirid toimusid Männikul kilehallis olenemata külmakraadidest. 

Vastasteks olid sel korral Harju Jalgpallikool Tabasalu, Harju Jalgpallikool Laagri, Everest ja FC Helios. Vastased olid kõik sama tublid kui meie poisid, kuid seekord olid Raplamaa Jalgpallikooli kasvandikud parimad. Mängida tuli neljal korral, igal korral neli mängu. Kaasas oli piisavalt poisse, et saaks teha vahetusi ja jalgpalli mängiti rõõmuga. Eriti rõõmsad mängud olid muidugi kõik võidetud mängud. 

Karistuslöök
Väravavaht häbeneb väravast väljavõetud palle

 Meil oli veel eraldi rõõm, sest Sebastian valiti Talicupi EL alagrupi parimaks väravahiks. Milline uhkus, ausõna! Kõigil, kes hoolivad :) Ja asjaosaline ise ei raatsi oma auhinda käestki panna. Hetkel ka mängib tubajalkat ja plaat on kenasti pihus :)


Kõige õnnelikum väravaht

Aitäh treener Kaidole ja treener Taavile, kes poisse õpetasid, aitasid, toetasid, tagant kihutasid. Ja muidugi väsimatu lastevanematest koosnev fännklubi - fantastiline! Varbaid ei tunne, ninaots on külmunud, sooja tee tass peab koguaeg käes olema, kuid vapralt seisti kõik need päevad ja tunnid :) Kiitus meile!

Laupäeval müttavad poisid juba Võrus. Hoidke siis pöidlaid :P




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar