laupäev, 20. detsember 2014

Head tegemas vol2

Kirjutada oleks nii palju. Näidata oleks nii palju. Aga ma praegu ei jaksa, ehk homme? Või ülehomme? Või järgmine nädal? Või järgmine kuu? 

Osalesin heategevusprojektis "Jõulud haiglas 2014". Selle projekti raames jagatakse nendele lastele jõulude ajal mänguasju, kes peavad olude sunnil pühade ajal olema haiglas. Üleskutse leidsin Laura blogist  ja ei kahelnud hetkegi. Olen ise pidanud olema oma elus väga palju haiglas. Noorena enda eest ja täiskasvanuna oma lastega lugematud korrad (ma tõesti ei tea, kui mitu korda olen ma olnud Robiniga haiglas). Õnneks küll mitte jõulude ajal. 

Heegeldasin neli mänguasja. Oleksin kindlasti rohkemgi teinud, kuid mul oli teisi tegemisi ka - mõned sellised, mida ei saanud mitte kuidagi tegemata jätta. 


Sellised nad said. Need on muuseas mu elu esimesed lõike järgi õmmeldud nukuriided - poisskassile traksipüksid ja tüdrukkassile kleit. Küll oli raske ja pean ausalt tunnistama, et pükse tegin kaks korda, sest ei jätnud esimesel korral püksitagumiku sisse auku saba jaoks :) Aga lastele meeldib, kui saab riideid ära võtta, atgasi panna, vahetada. Seega oli kogu vaev ja õppimine kindlasti omal kohal.  

Ise olen rahul. Neli last said minu rõõmustada. Nüüd on mul terve aasta aega erinevaid mänguasju teha, sest nagu näha on - abivajajaid jagub. 

Aitäh veelkord Gerlile, kes mulle lõnga juurde andis ja samasuured tänud Jaanikale, kes samuti mulle lõnga andis. Tänan oma armast pere ka - et nad ikka jaksavad mind vaadata seal diivaninurgas käsitöökorvi najal ikka midagi nikerdamas. 

See kõik kokku on suuresti tegelikult heategevusprogramm ka minu enda tarbeks.... 
Kaunist jõuluootust!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar