teisipäev, 30. detsember 2014

Laulasmaa SPAs puhkamas

Kuidagi on nii juhtunud, et viimased aastad me oleme jõulude ja uueaasta vahel käinud kuskil SPAs. Aastalõpud on väga kiired ja Arvo on arvamusel, et kiirus tuleb maha jätta. Kasvõi natukesekski. Kuskile soojale maale me minna ei saa, sest mina keeldun lennukisse minemast ja Sebastian sureks nälga ja nii me peamegi puhkama siinsamas Eestis, mis muuseas ei ole sugugi halb variant.

Laulasmaa SPA on selles mõttes hästi organiseeritud, et neil on palju erinevaid pakette, mis tähendab seda, et ma tegelikult ei pea hakkama jalgratast leiutama - valin lihtsalt perepakett ja ma saan kõik - sobiva toa, 8 hoolitsust (need pean küll ise nimekirjast valima ja ette broneerima), hommiku- ja õhtusöögid. Lõunasöök siis tuleks justkui juurde tellida või süüa mujal. Eelmine kord tellisime juurde, aga seekord einestasime hotellis asuvas Lobby baaris. Miks? Ettetellitud kolmekäigulisest lõunast ei sobinud Sebastianile ükski toit, seega tuli leida moodus, et siiski kõik pereliikmed saaksid söönuks. Ise menüüst tellides saab kombineerida. Näiteks nii: grillvorstid krõbekartuliga ja palun mitte ühtegi lisandit ega kastet :D   

Nälga just ei sure :)
Protseduuride nimekiri perepaketi korral ei ole just väga lai, kuid seekord me otsustasime, et igaüks saab kaks protseduuri ja soolakambrisse ei lähe. Nii valisidki Arvo ja poisid endale klassikalise massaaži ja ürdiõliga pärlivanni ning mina valisin veealuse massaaži mereveevannis (ma ei tahtnud, et keegi mind katsub) ja valgusravi. Veealune manuaalne massaaž stimuleerib vereringet ja leevendab lihaspingeid. Voolikust surve all tulevat veejuga juhtides masseeritakse kogu keha, alustades jalgadest ja lõpetades kaela piirkonnas. Valgusravi kujutab endast valguskiirte kasutamist stimuleerimaks organismi enese bioloogilisi protsesse. Valgusravi on talvemasenduse ennetamiseks ja leevendamiseks. Sobib hästi immuun-süsteemi tugevdamiseks, väsimuse ja masenduse vastu võitlemiseks, kuid kindlasti peaks seda saama rohkem kui korra, et sellest miskit kasu ka oleks. Keegi oma valikuid ei kahetsenud.


Sebastian laseb ka endale massaaži teha. Ta ütleb, et katsumisel ja katsumisel on vahe. Mina seda mõista ei suuda, sest kui mina saan päevas ühe kalli, sest ta rohkemaks lihtsalt pole võimeline, ja mingi võõras mees võib tema selga mudida, siis ma ei saa aru loogikast. Aga tema massöör oli tegelikult ka üks igavesti mõnus onu ja ta ütles, et Sebastian on tulnud siia maailma inimestele empaatiat õpetama :)

Arvole kinkisin eraldi veel rahustava näohoolitsuse "Meri ja mehed" 60 minutit - see kulus talle marjaks ära.

Mitu korda käisime vee- ja saunakeskuses. Nagu ikka olid tõmbenumbriks puuküttega välisaun koos välibasseiniga ja vastuvoolubassein. Meie Arvo ja Robiniga käisime soolasaunas ka, kuid Seebu sinna ei saanud - tema õrn nahk oli niigi juba esimese päeva õhtuks täitsa kärnas. Kuid ega ta saunast suurt hooligi, tema tahab ujuda, sest see on üsna värske oskus ja ta on selles nüüdseks juba nii tubli, et ujub 20 meetrit nagu niuhti ära, nii umbes 6 korda järjest :D


Käisime ka Lobby baaris kohvi joomas ja kooki söömas. Mina just ekstra kooke ei soovinud, aga ampsasin igast tükist maitseelamuse saamiseks. Elamusi jagus:)

Sebastiani eritellimus
Salakaval majavein

Jalutamas käisime ka, sest merel oli nii palju luiki: valgeid ja pruunikirjuid. 

See inglike valvab meid nüüd minu Volvos :)

Kosutav oli ja vajalik vist meile kõigile. Oleme ennemgi Laulasmaa SPAs käinud ja küllap satume sinna veelgi. Kui millegi üle nuriseda pole, siis tasub ju ikka uuesti minna ja ennast hellitada lasta. Poisid pidid hakkama igatahes raha koguma, et saaks ruttu jälle minna :)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar