neljapäev, 1. jaanuar 2015

Aastavahetus

Head uut aastat!

Meie vana aasta möödus ja uus saabus Riina juures koos Arvo õepere ja vennaga. Oli naeru ja oli mängu, oli pauku ja õnne valamist, oli palju head süüa - Liivi oli küpsetanud lausa kolm kooki :) Uue aasta saabudes laulsid Liivi ja Sebastian esimesed laulud ka - et ikka uus aasta tuleks laulurohke. Noored ajasid omi asju maja teisel korrusel ja sinna mahtus ka meie sotsiaalne Sebastian, kes tunneb end Arvo sugulaste juures nagu kala vees. Minul oli natukene liiga "põnev", sest helid minu kõrvade jaoks olid liiga tugevad. Seetõttu olin enamuse osa ajast tädi Naimaga väikeses toas ja kudusin. Kudusin heategevusprojekti raames titamütsi, sest kavatsen sel aastal osa võtta heategevuslikust ettevõtmisest "Heategu kõige pisematele", silme ees igat eset tehes pisikene Matis, kelle elu algas just nii pisikesena.  

Liivi Pavlova
Riina mustikakook
Liivi õunakook
Liivi Brownie

Möödunud aastast on meenutada nii paljut. Väga palju käisime matkmas ja saime osa jalgpallist (kohe väga, väga palju jalgpalli), olime Sipas ja pakkusime poistele lihtsaid, kuid vahvaid tegemisi ja toimetusi. Mina isiklikult tegin väga palju käsitööd ja suhtusin sellesse kui terapeutilisse tegevusse - ajakulu on ikka üüratu. Me kihlusime :) Arvo areng tööl ja koolis on olnud väga hüppeline ja hetkeseisuga tundub, et jätkub tõususuunas. Sebastian läks kooli ja Robin ärkas üles ning sai suureks :) On olnud häid asju, aga ka ebahäid - nagu ütleks Priit. Head vist siiski kordades rohkem ja see on saanud teoks ainult ja ainult tänu Arvole. Kui tegin oma arvutisse folderi 2014 aasta tähtsamate sündmuste fotodega (neid väga hoolega valides) sain kokku ei rohkem ega vähem kui 251 fotot. Järelikult - olime väga usinad pildistajad, mis sai teoks ainult tänu sellele, et oli, mida pildistada. 

Sebastian nägi oma tinatükis, et ta saab uuel aastal väga tugevaks 
Robin nägi oma tinatükis laeva - arvas, et küllap saab reisida

Uuelt aastalt ootame taaskord palju toredaid matku ja olemisi toredate inimeste keskel. Ootame tervist ja rõõmu. Ootame edu ja kordaminekuid. Ootame rahu ja armastust, mõistmist ja selgust. 

Ja soovime seda Sullegi, armas lugeja :)
Head uut aastat!


2 kommentaari: