neljapäev, 30. aprill 2015

Mõmmik

Ma ostsin juba pool aastat tagasi Kristi ehk Sidruni käest ühe unise mõmmiku õpetuse, aga millegi pärast see ei kõnetanud mind. Olen selle aja sees väga palju erinevaid mänguasju heegeldanud ja õmmelnud, kuid see mõmmiku õpetus lihtsalt seisis. Kuni üleeilse õhtuni :) Ma pidin nüüd tegelikult tegema endale midagi, kuid kuna ma olen lõngaootel, siis kasutasin ära juhust ja oma puuvillaste lõngade ülejääke ja otsustasin, et proovin selle mõmmiku siis ka ära teha, kui juba kord õpetus ostetud sai. 

Ja ma armusin :) Jäägitult :) Sellesse unisesse ja pisut nukra näoga mõmmikusse. 


Mõmmik on 23 cm pikk ja kasutatud on ainult puuvillaseid lõngasid. Täidiseks on pestud lambavill. Silmadeks on 10mm turvasilmad (neid ei saa laps mitte kuidagi mänguasja küljest kätte). Selle Mõmmiku teeb eriliseks see, et tema käppasid saab liigutada, sest need on keha külge kinnitatud mänguasja liigestega. Seega pole mingisugust probleemi panna teda istuma. Papud ja müts on eemaldatavad. Originaalis peaks mütsi õmblema pea külge kinni, kuid mulle tundub, et lastele meeldib ikkagi nii, et saaks midagi küljest ära võtta ja tagasi panna. Seega - minu poolt jäi müts pea külge õmblemata. 

Õpetus oli mõeldud edasijõudnutele ja võin kinnitada, et päris algajal on selle mänguasja tegemine natukene ülejõu käiv küll. Ma kardan. Nikerdamist jagub ja kui ma nüüd päris ausalt tunnistan, siis ega mul koon vist päris õigesti välja ei tulnud, sest pea õpetuse 8 rida jäi mulle täiesti arusaamatuks :) Aga Mõmmik on armas igal juhul - ka siis, kui kõik ei ole täpselt nii nagu vist olema oleks pidanud. 

Aga ta on nii-nii-nii armas :) Ma loodan, et Mõmmiku omanik Jako näeb palju ilusaid unenägusid oma tudumõmmikut kaisutades. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar