laupäev, 13. august 2016

Fotojaht Hobulaiul

Mul on üks vana võlg kirja panemata, mis on seotud Hobulaiuga.

Kõikide tegevuste vahel toimus ka sel aastal saare peal fotojaht. Eeltööna sain nädal aega vaadata kõiki saare peal tehtud fotosid läbi aegade ja õigete väljavalimine ei olnudki nii lihtne. Eesmärk oli neljale meeskonnale kuus erinevat ülesannet anda. Päris eesmärgi päraselt ei läinud, sest Liivi programm oli nii tihe, et lihtsalt ei jätkunud aega (tundub, et kaks ööd saarel hakkab väheseks jääma :)).

Meie meeskonnad olid moodustatud selle järgi, et igas meeskonnas oleks üks laps, üks noor ja kaks täiskasvanut. Eks see fotojaht oligi suuresti noortele ja lastele mõeldes üles ehitatud, sest neile pakub see kõige rohkem rõõmu. Samas... Pean tunnistama, et ka täiskasvanud osalesid hoolega ja kõikidel fotodel ei vaatagi vastu noored/lapsed. Täismehed tegid mehetegusid ja isegi Liisu kastis end foto pärast merre :)

Fotojahi eesmärk oli taastada hetkeolukord ette antud fotol. Ei pidanud kasutama samu inimesi, vaid olukord pidi tulema sama. Kaks ülesannet: üks meres ja teine emotsioon. Ja tulemused on siin peale minu osavat montaaži:


Väga vinged tegelased! Noored nurisesid vaid selle üle, et fotosid nii vähe oli. Järeldan sellest seda, et järgmine aasta võib neid jahile saata ikka rohkem, kui kahe fotoga. 

Igal meeskonnal oli üks meres hulpimise ülesanne. Arvestades selle aasta suhteliselt külma merd, siis ma võtan mütsi maha kõigi ees, kes end märjaks tegid :) Mina vist ei oleks suutnud.... Emotsioonifotod on ka ägedad, sest tegelikku emotsiooni on ikka väga raske järgi teha, kuna emotsioon on ju vahetu. 

Õnneks on mul uueks aastaks juba varu väljavalitud pilte olemas, nii et - pange vaim valmis!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar