esmaspäev, 22. august 2016

Rakvere Tarvas CUP 2016

Saime pühapäeval ehk eile rõõmsat jalgpalli mängida ja vaadata :)

Nimelt toimus Rakvere Linnastaadionil Rakvere Tarvas CUP 2016 ja Raplamaa Jalgpallikool võttis oma 2006 aasta kasvandikega sellest osa. Mängud peeti kahel staadionil ja kahes alagrupis.

Meie poiste päev algas kohe võõrustajaga ehk kohtumine Rakvare JK Tarvasega. Tarvase poisid osutasid küll kõva vastupanu ja meie poisid kolistasid hirmsasti vastase raamidesse ja vastasel oli õnne rohkem kui küllaga, aga lõppskooriks jäi siiski 3:0 meie poiste kasuks.  

Teine mäng oli Kohtla-Järve SK Zenitiga. Seal polnud keerulist midagi, sest RJK poisid domineerisid mängu algusest peale ja ei andnud vastasele mingisugustki võimalust. Mängu lõpptulemus jäi 7:0 meie poiste kasuks.

Kolmas mäng oli TJK Legion/Kreštšatikuga ja need olid juba meie masti poisid/tüdrukud (selles tiimis oli kolm tüdrukut). Mäng oli tuline ja meie parem äär Andrus sai isegi kollase kaardi, kuid lõpptulemus jäi siiski meie kasuks 3:1. Vastaste treener käitus väga ebaviisakalt, karjudes ühes mänguolukorras kohtuniku ja meie poiste peale, aga see ei muutunud fakti, et nad said pähe.

Seoses nende kolme mängu võitmisega olid poisid alagrupi võitjad ja pidid poolfinaalis kokku minema teise alagrupi teise koha saavutanutega, kelleks olid JK Järve poisid. Meie poistel oli jaksu küll ja väga tasavägises heitluses jäid nad siiski peale 2:1 seisuga. Nüüd olid poisid rahul, sest medal oli kindlustatud. Ainult finaal tuli veel maha mängida, et saaks selgust, kas medali värv on kuldne või hõbedane.

 

Medali värv sai seekord hõbedane, sest pidime juba korra mängitud TJK Legion Kreštšatikaga lõpetama mängu viigiseisus ning penaltiseerias kahjuks osutusid meie närvid nõrgemaks. Tegelikult rikkus vastaste treener meie poiste normaalaja mängu ära, sest tema käitumine oli absoluutselt täiesti vastuvõetamatu. Nii vastuvõetamatu, et mängu kohtunik pidi ta saatma väljakult ära, tribüünile. Sllist asja ei olnud meie silmad veel näinud ja samamoodi ju poiste silmad ning sellega seoses oli nende mäng ka kohe teistsugune. Põhi väravalööja oli täiesti liimist lahti. 

Hõbedast mängu tegid Jako Puusepp, Taaniel Palmisto, Morris Tobi, Markus Maimets, Janre Jõgi, Janar Loorents, Robert-Heinrich Oolma, Andreas Post, Aleks Runnel, Andrus Kapsi ja Sebastian Erik Luhtaru. Treeneriks Taavi Aus. 

Poisid olid väga tublid! Ilm neid ka ei aidanud, sest päev otsa oli 25 kraadi sooja, kuid vaatamata leitsakule, tegid nad väga ilusat mängu. Eriti kena on vaadata, kuidas nad märtsi kuust alates on just meeskonnana edasi arenenud, sest just sellest ajast on regulaarselt iga nädal toimunud koondtrenn treener Taavi Ausi juhendamisel. See annab nii palju meeskonnatööle juurde ja nende ilus söödumäng tasub neile ära.

Tasub vahvasti! Hõbedaselt! 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar