esmaspäev, 8. august 2016

Raplamaa Jalkafest 2016

Juba seitsmendat korda toimus Raplamaa Jalgpallikooli poolt korraldatud jalkafest. 2006 poiste sats osales antud üritusel kolmandat korda. Meeskondasid oli seitse ja kõik mängisid kõigiga läbi. 

Raplamaa JK-l oli välja panna kaks meeskonda. Üks suurema ja teine väiksema kogemustepagasiga. Sebastian oli meeskonnas, mis kandis nime Raplamaa JK ja koosnes mängijatest, kellel kogemusi juba üsna palju. 

Esimene mäng oli Raplama JK II-ga, mis võideti veenvalt 7:2. Poiste mäng oli selline.... nigela võitu :) Küllap nad mõtlesid, et teevad RJK II kiiresti tuule alla, aga uskumatul kombel osutasid kodumeeskonna nõrgem sats siiski vahvat vastupanu. Meie õnneks siiski mitte piisavalt.

Teine mäng oli JK Järvega (Kohtla-Järve) ja nendest poistest meie poistele vastaseid ei olnud. Poisid tegid neile säru ja võitsid 8:0.

Kolmas mäng oli juba natukene keerulisem ja vastane, JK Tammeka II,  ei lasknud meie poistel domineerida, vaid osutas visa vastupanu. Sellest polnud aga kuigi suurt kasu, sest võit tuli meie nimele ja seisuks jäi 5:1.

Neljas mäng oli JK Tammekaga ja siit said poisid esimese kaotuse. Tammeka poisid ei olnud meist sugugi paremad, aga meie kolistasime ainult raame. Nii jäi seisuks 2:1 ja poisid said tunda kaotusvalu.

Viies mäng oli ukrainlastega, FC Brobrovytsyaga. Mäng oli väga tuline. Meie poisid jäi esimesel poolajal kaotuseisu, kuid teise poolaja alguses suutsid nad seisu viigistada. Üsna mängu lõpus tehti Andrusele (Kapsi) karistusalas viga ja Andrus sai lüüa penalti, mille ta ka kenasti realiseeris. Mäng lõppes meie poiste võiduga 2:1.

Viimane mäng oli Pärnu JK-ga ja nüüd oli meie poistel toss täiesti väljas. Nad ei jaksanud seal platis suurt midagi teha ja kuigi Sebastian tegi mitu väga head tõrjet, oli skooriks ikkagi 3:0 meie kahjuks.


Poisid said kaela pronksised medalid :) Meeskonnas mängisid Robert-Heinrich Oolma, Hugo Miljand, Andrias Post, Janar Loorents, Jako Puusepp, Janre Jõgi, Aleks Runnel, Andrus Kapsi ja Sebastian Erik Luhtaru. Poisse juhendas treener Taavi Aus. 

Raplamaa JK II pidi leppima kahjuks seitsmenda ehk viimase kohaga. Tegid küll tulist mängu ja andsid endast parima, aga kuna kogemusi on alles vähe, siis pidid vastaste paremust tunnistama viiel korral. JK Järve poistele tegid säru ka :), nii et - päris võiduta ei jäänud. 

Vaatamata paljudele vihmahoogudele, oli õhtuks ikkagi suvi tagasi tulnud ja päikesepaistel said poisid oma auhinna vastu võtta. Oli väga jalgpalline pühapäev, 10,5 tundi jalgpalli, pingeid oli rohkem, kui tahta oleks osanud. Palju õnne võidukale meeskonnale ja edu juba järgmiseks turniiriks, mis toimub 21. augustil Rakveres ja kannab nime Tarvas CUP. Raplamaa JK osaleb ühe meeskonnaga ja eks siis paistab, kes meeskonda kuuluvad. 

Täna peseme kollaseid ja helerohelisi särke. Käsitsi :)))))





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar