esmaspäev, 3. oktoober 2016

2016 Eesti Noorte Meistrivõistlused jalgpallis 2006

Raplamaa Jalgpallikool osaleb kõikide vanusegruppidega Eesti Noorte Meitsrivõistlustel ja erandiks ei olnud ka 2006 aastal süninud poisid. Mängud algasid juba aprillis ja kestsid 2. oktoobrini.

Raplamaa JK 2006 meeskonnas mängisid Janre Jõgi, Andrus Kapsi, Kaspar Koit, Mairo Esko, Gregor Käsper, Janar Loorents, Sebastian Erik Luhtaru, Markkus Maimets, Hugo Miljand, Robert Heinrich Oolma, Taanile Palmisto, Andreas Post, Jako Puusepp, Aleks Runnel, Morris Tobi, Ranno Tõnnus ja Aleksander Vassiljev.

Treenerid Taavi Aus, Egon Rinaldo ja Mati Püü.

Vastasteks olid FC Nõmme United, JK Tabasalu, Läänemaa JK, Nõmme Kalju FC Laagri, Tallinna FC Infonet, Tallinna FC Levadia Roheline, Tallinna KSK FC Štrommi ja Viimsi Martin Reimi JK I. 

Võideti 9 mängu, viike oli 5 ja kaotusi 2.

Kokkuvõttes tubli II koht. 

Kuna poisid said endale uue koondtreeneri, kelle jaoks oli ENMV raames peetavatel mängudel eesmärgiks eelkõige kõikidele poistele mängukogemuse ja mänguaja andmine, siis esimese vooru mängud ei läinud kuigi hästi - kaheksast mängust kolm võitu, neli viiki ja üks kaotus (MRJK). II voorus oli näha, et ka need poisid, kes hooaja alguses olid veel ebakindlad ja väheste kogemustega, hakkasid märksa julgemaid otsuseid tegema ja mängupilt muutus ka palju paremaks. Tulemused II voorus üks kaotus (MRJK), üks viik ja kuus võitu - sugugi mitte halb tulemus.

Kui eelnevad aastad on hooaja lõpuga lõppenud ka koondtrennid, siis sellel aastal on see erinev. Koondtrennid jätkuvad ja seda lausa kaks korda nädalas olenemta ilmast Valtu kunstmurul. Usun, et see annab meeskonnamängule ja poiste arengule kõvasti hoogu juurde!

Nii et - täiskäik edasi! Ja ikka uute võitude poole! 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar