kolmapäev, 29. märts 2017

Peeter Paan ja valge lind Wendy

Kinkisin Sebastianile jõuludeks piletid Endla teatris lavastusele "Peeter Paan ja valge lind Wendy". Kuna Endla teatrisse saab isegi minusugune geograafiline idioot sõidetud, siis on see hea koht ilma Arvota hakkama saada. 

Etendus on kahevaatuseline ja kestab kaks tundi. Mul jäi kuidagi kahesilmavahele see moment, et tegu on muusikalise koguperelavastusega ja hakkasin hommikul natukene põdema, et äkki Sebastian salgab etenduse maha, aga tegelikult polnud seda muusikat üldse nii palju ja ta sai suurepäraselt hakkama. Ta oli eelnevalt teadlik, kes on Peeter Paan ja mis on Eikunagimaa. Me küll ei ole raamatut lugenud, sest talle väga ei lähe sellised fantaasiajutud peale, aga ta on vaadanud multifilmi Peetr Paani seiklustest. Ja kuigi ta  ei arva midagi Harry Potterist, siis Vennad Lõvisüdamed meeldivad väga - võta siis kinni, kuidas nende fantaasiajuttudega on...

Sebastianil oli väga hea meel, et etenduses tegi kaasa Sepo Seeman, sest tal on Sepost kustumatud mälestused saatest "Su nägu kõlab tuttavalt" ja ega Sepo ei valmistanud ka pettumust - ikka sama naljakas nagu alati :) Lapsnäitlejad olid ka kõik väga tublid, kuigi jah - Sebastianile sellised natukene nagu armunud või flirtivad vahejuhtumid ei meeldi. Pauku sai, nalja sai, röövlid olid - kõik nii nagu peab. Viiepallisüsteemis andis Sebastian etendusele hinde "5", kuigi alguses natukene kahtles, et äkki anda "4" põhjendusega, et liiga palju laulsid, aga mõtles murdosasekundi jooksul ümber ja ütles, et etendus oli väga hea. Ma julgen soovitada antud etendust vanusele 7-13aastat (kuigi oli ka nooremaid, kui 7), noorematele on ehk raske ja vanematele liiga fantaasia. Tegelikult on tegu väga hea etendusega ja tänu 20minutilisele vaheajale vaadatav ka nendele lastele, kellel pole püsivust kaua ühe koha peal istuda. 


Nagu ikka teatriskäimiste juurde käib ka restoran, siis ma viisin ta just sinna, kus talle väljas süüa kõige rohkem meeldib :))))) MacDonaldsisse. Sest ta ei söö ju naguniigi väljas mitte midagi muud, kui friikartuleid. Nüüd pean muidugi siiski selle lapse kaitseks ütlema, et Lidos meeldib talle ka ja seal ta sööb alati praekartuleid. Ja muidugi meeldivad talle restoranid, kus ta saab oma prae ise kokku panna ja nautida näiteks vutti friikartulitega. Aga kuna ma ikkagi olen geograafiline idioot, siis Mac jäi tee peale :)

Minu padutervislik puuviljasalat juustuga, sest ma ikka ei suuda neid friikaid ja burkse süüa....

Meil oli mõnus väljaskäik. Vaatamata sellele, et Sebastian jäi eile haigeks. No mitte nüüd kohutavalt haigeks, aga terve mu käekott oli tatiseid ninapabereid täis, kui koju jõudsime. Usun, et me läheme varsti jälle koos teatrisse, kuigi Sebastian ütles, et kaks korda aastas on maksimum, mis võiks teatris käia :) Pidavat muidu igavaks muutuma :) Äkki annab Robingi kaasa vedada....

Enda üle on mul ka hea meel.... Et ma ennast näpust tõmbasin ja ilma Arvota hakkama sain :) Minu jaoks on see väga oluline.... Ja ma tean vähemalt ühte inimest veel, kes mind tehtud käigu eest kiidaks :) 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar