reede, 10. märts 2017

Ühe pere väikevend

Ühes mulle natuke teadaolevas peres sünnib varsti laps. Lapsi ikka sünnib... Aga teate? Sellel väikesel lapsel, kes juhtumisi on poiss, saab olema kolm vanemat õde :) Absoluutselt täiesti äge! Minu poisid muidugi ütlesid, et vaene väikene poiss, aga nende arvamus ei lähe arvesse, sest nad ei tea, mida tähendab omada õde... Ja neli last peres.... ma olen kade :)

Ma natukene ilunikerdasin sellele väikesele poisile :) Lõngaks ikka Baby Merino Uni Colour ja õpetused Drops Design lehelt (enda jaoks sobilikuks mugandades). Lõng on väga pehme ja soe ning lausa voolab varraste all. Kuigi lõnga peal on kirjas, et võib masinapesta, soovitan mina ikkagi käsipesu... On kuidagi hellem nii pehmele asjale :) Mis peab nii õrna ja uue naha vastas olema... Sebastian vaatas mind natuke kahtlustaval pilgul, kui helesiniseid südameid heegeldasin ja avaldas tagasihoidlikult järsult, nagu talle omane, oma arvamust, et poisslapse riided võiksid küll ikka südamevabad olla, aga ma seekord teda ei kuulanud - nii meheks peab see väikene poisslaps ennem kasvama, et südamed ära põlata :)


Poisid on vahvad! Eriti, kui neil on võimalus sündida nii toredasse perre nagu see väikene poiss sünnib :) Jajah, on igasugu jalgpalli ja jalgpalli ja siis natukene on veel jalgpalli, aga kui siis istud oma jalkahulluga teleka taga ja vaatad, kuidas tema lemmikmeeskond teeb ajaloolise mängu, siis pole midagi vahvamat, kui see, et Sul on nii andunud spordifänn :) Võibolla selle peres, kus naiste osakaal on kordades suurem, kasvab teistsuguste huvidega poiss, aga sel pole vahet - poisid on ikkagi ägedad :) Minus räägib muidugi pisuke kadedus ka, et ma pole saanud olla tütrele ema :)

Alati on tore, kui lapsi sünnib sellesse perre, kus need on tõesti oodatud ja armastatud. Sugu on siinjuures tegelikult tähtsusetu... Aga mul on ikkagi hea meel, et kolm tüdrukutirtsu saavad endale väikevenna :)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar