neljapäev, 28. detsember 2017

Anne sall

Mõnikord on nii, et näed midagi ja tead, et just seda Sa pead tegema ja just sellele inimesele. Ma nägin kuskil vikerkaaresalli õpetust ja niikui ma seda nägin, siis ma teadsin, et see on Anne sall. Ma ei teagi, miks ma nii tundsin, sest Anne ei ole tegelikult ise nagu vikerkaar - ta on nagu helesinine haldjas :) 

Seda salli on hea kududa, sest ei pea mustrit lugema. Muudkui kood seal, kus juhtub: autos, Sipas, diivanil. Kõik on lihtne ja selge. Mulle endale lõpptulemus väga meeldis, võibolla oleks võinud natukene heledam olla, aga tegelikult on sall ilus. Ja suur! Saab külmal talvepäeval (kui selliseid peaks meile veel antama) kohe mitu keerdu ümber kaela seada:) 


Ma olen Annele päris palju asju teinud :) Ikka tänuks ja selle pärast, et ta meeldib mulle nii väga :)))) Kui jõulud on läbi, siis ma hakkan juba mõtlema, et mis ma talle sünnipäevaks võiksin teha... 

Mõnikord ma mõtlen, et sellel oli kindel põhjus, miks ma jäin uuesti haigeks ja miks ma Anne juurde sattusin. Anne on silunud ära väga palju valu.... Ühel päeval, kui ma valmis olen, siis me ei pea enam arsti ja patsiendi suhtes olema, aga ma loodan, et Anne ei kao päriselt mu elust enam kunagi :) Või no mis ma siin ikka loodan... nii lihtsalt on!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar